طراحی سایت و سئو حرفه ای

در این صفحه از شما خواسته شده است تا جزییات فروشگاه را برای کارایی هرچه هدفمندتر ووکامرس به این افزونه اعلام کنید. این اطلاعات در سه گام از شما درخواست می‌شود:

صفحه نتایج جستجو قلب تپنده‌ی یک سایت فروشگاهی است. این صفحه، بخشی است که کاربر تصمیم می‌گیرد با یک کلیک محصول را بخرد یا سایت شما را ترک کند.

 بنابراین ترجیح داده روی تعدادی از دسته های محصولات کار کند و بقیه را ار روش های دیگری مانند همکاری در فروش به دست بیاورد. همین امر کار شما را راحت کرده است.

کادر جستجوی قدرتمند: امکان سرچ های راحت نیز، یکی دیگر از ویژگی های مهمی است که بایستی در طراحی وب سایت‌های فروشگاهی به آن توجه داشت.

دنیا به سمت و سوی کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی رفته است و احتمالاَ با همه گیری بیماری های دیگری همانند کرونا، روند خریدهای اینترنتی گسترش خواهد داشت؛ پس هرچه زودتر به جمع دارندگان سایت های قدرتمند اینترنتی بپیوندید.

این قابلیت وب سایت بسیار پیچیده می باشد و کنترل پانل کاملی می بایست برای آن در بخش مدیریت تعبیه گردد.

امکان درج قیمت متفاوت برای نوع خاصی از مشتریان (بسته به ویژه سازی خاص اکانت مخاطب و یا رسیدن کاربر به درجه ای از دیافت امتیازات لازم)

وبلاگ نیز مانند وب سایت منبع سایت از دامنه و فضای اشتراک گذاری متن، عکس و ویدیو تشکیل شده است. هر وبلاگ شامل یک زیر دامنه از دامنه اصلی است و برای بعضی از کسب و کارهای نوپا بسیار حیاتی است.

هاست شما در بردارنده تمامی اطلاعات سایت شماست، از شماره تماس کاربرانتان تا رمز ورود به سایت (هم ساخت سایت کاربران و هم مدیران سایت ) تماماً در هاست ذخیره می شوند.

افرادی که سایت ساز وبزی را انتخاب می کنند، مطمئناً اشخاصی هستند که از پیچیدگی ها فرار می کنند.

سیستم امتیاز دهی برای باشگاه های مشتریان (از بابت هر خرید، هر ثبت تجربه و هر اقدام امتیاز آور دیگر)

ذکر این نکات ضروریست که طراحی سایت اختصاصی فروشگاهی شما، باید، باید و بایـــــــــد به صورتی باشد که از دید خزنده‌ها و الگوریتمهای گوگل مطلوب باشد. این مسئله موجب میشود که موتورهای جستجوگر گوگل، سایتتان را شایسته قرار دادن در نتایج سرچهای مشتریان تشخیص دهند.

باشد. بنابراین اینجا همانطور که عنوان شد، تعیین مقدار هزینه طراحی وب سایت، وابسته به میزان حجم پروژه و درخواست های خاص کارفرما می‌باشد.

بدون شک «طراحی وایر فریم» یا «وایر فریمینگ» را میتوان به عنوان اولین و مهمترین مرحله طراحی و توسعه‌ هر سایت یا نرم افزار به شمار آورد. به بیان فنی تر، طراحی وایر فریم به نوعی همان طرح اولیه در طراحی سایت است که استخوان بندی اصلی و یک شمای کلی از سایت را مشخص می سازد؛ تا تقریباَ جایگاه همه المانها، عناصر و اینجا گزینه های ویژه، فضاهای مهم و پربازدید و صفحات اصلی و داخلی و دسته بندی ها معین شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *